Antena 3 CNN Show Showbiz Mel Gibson s-a despărţit de rusoaica Oksana Grigorieva, la cinci luni de la naşterea fiicei lor

Mel Gibson s-a despărţit de rusoaica Oksana Grigorieva, la cinci luni de la naşterea fiicei lor

Mel Gibson s-a despărţit de rusoaica Oksana Grigorieva, la cinci luni de la naşterea fiicei lor
Sursa foto: Mel Gibson
15 Apr 2010   •   12:05

Povestea de dragoaste dintre Mel Gibson şi rusoaica Oksana Grigorieva s-a terminat la numai cinci luni de la naşterea fetiţei lor, informează Reuters. Se pare că Mel Gibson, în vârstă de 54 de ani, şi Oksana Grigorieva, în vârstă de 39 de ani, s-ar fi despărţit în urmă cu câteva săptămâni.

Potrivit revistei People, mai mulţi perieteni ai cuplului au spus că cei doi s-au despărţit amiabil şi că speră să o poată creşte împreună pe fiica lor, Lucia. Purtătorul de cuvânt al actorului australian nu a făcut nici un comentariu pe marginea acestor informaţii.

Mel Gibson a recunoscut relaţia cu Oksana Grigorieva la scurt timp de la anunţarea divorţului de fosta sa soţie cu care a fost căsătorit aproape 30 de ani.

În anii `90, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, pentru pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mel Gibson despartire
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close