Antena 3 CNN Show Showbiz #Metoo. Rapperul Rîmaru, acuzat de hărțuire sexuală, apariție în premieră la TV după izbucnirea scandalului. „Îmi cer public scuze, dar....”

#Metoo. Rapperul Rîmaru, acuzat de hărțuire sexuală, apariție în premieră la TV după izbucnirea scandalului. „Îmi cer public scuze, dar....”

#Metoo. Rapperul Rîmaru, acuzat de hărțuire sexuală, apariție în premieră la TV după izbucnirea scandalului. „Îmi cer public scuze, dar....”
Sursa foto: Foto: Facebook/Călin Ionescu
25 Oct 2017   •   20:56

Rapperul Rîmaru, alias Călin Ionescu, a apărut prima dată la TV, după izbucnirea scandalului în care este acuzat de hărțuire sexuală, după izbucnirea fenomenului #Metoo.
Artistul se apără și spune că multe din convorbiri sunt trunchiate, dar că își asumă limbajul bădărănesc.

”Este prima dată când ies la o televiziune ca să-mi spun punctul de vedere despre acest scandal. Îmi cer public scuze și că regret acest scandal pentru toate persoanele care au spus lucruri negative de mine. Le cer scuze și colegilor de la firma de publicitate. Niciodată nu am avut un astflel de scandal cu colegele. Pot să am un comportament de gentleman. E un limbaj bădărănesc pe care mi-l asum. Nu aș vrea să dau vina pe muzică în niciun chip. Imaginea de scenă cu viața personală pot fi confundate. Pe fondul consumului de alcool am fost sancționat. Sunt unele afirmații care nu au nicio bază de adevăr. Îmi pare sincer rău că am fost scos ca exemplu ar hărțuirii sexuale. În mare parte multe dintre aceste conversații sunt trunchiate. Nu sunt un Brad Pitt și îmi asum că mai sunt femei care mă și refuză. Sunt oameni care mă caută și îmi cer prietenia. Aceste mii de conversații nu se termină politicos. Ne mai amenințăm, ne mai înjurăm, ne mai zicem că ne spargem capetele. Sunt fete cu care într-un fel sau altul am mai interacționez. Îmi asum limbajul bădărănesc. Sunt dispus în măsură în care mi se mai acordă șansă să arăt că m-am îndreptat. Orice om are șanșa de a se îndrepta. Eu nu am vrut să expun agenția. Agenția a avut de suferit. Clienții agenției au fost hărțuiți și asta mi-a dăunat”, a declarat Călin Ionescu pentru ”Acces Direct”, de la Antena 1.

×
Subiecte în articol: metoo hartuire sexuala scandal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close