Antena 3 CNN Show Showbiz Mircea Badea a cântat în faţa a sute de oameni. Carmen Brumă: Se numeşte criza bărbatului de vârstă mijlocie (VIDEO)

Mircea Badea a cântat în faţa a sute de oameni. Carmen Brumă: Se numeşte criza bărbatului de vârstă mijlocie (VIDEO)

Mircea Badea a cântat în faţa a sute de oameni. Carmen Brumă: Se numeşte criza bărbatului de vârstă mijlocie (VIDEO)
10 Oct 2010   •   19:34

Mircea Badea a dat, sâmbătă seară, micul ecran pe scenă. Realizatorul emisiunii În gura presi a cântat în faţa a peste 600 de persoane şi a reuşit să ridice toată sala în picioare. Ca un adevărat artist, Mircea a schimbat trei ţinute. Iar publicul l-a aplaudat până când s-a întors pe scenă să le mai cânte o dată.

Carmen Brumă le-a răspuns şi celor care se întreabă de unde a apărut pasiunea lui Mircea Badea pentru muzică: ?Se numeşte criza bărbatului de vârstă mijlocie. Sunt primele semne ale îmbătrânirii. Alţii îşi vopsesc firele albe, el a ales să cânte?.

În gura presei este mai uşor decât pe scenă. Deşi îl văd aproape în fiecare seară câteva sute de mii de români, aseară, în faţa a şase sute pe spectatori, Mircea Badea a avut emoţii. După ce a stârnit hohote de râs, Mircea a trecut la treabă. Fiecare melodie a fost abordată cu o ţinută specială. La a doua melodie Mircea Badea a apărut cu baston şi tricou alb. ?Dacă vreţi să vedeţi ceva extrem de caraghios, mai caraghios decât aţi văzut deja... trebuie să ziceţi bis?, a spus Badea. Iar publicul a spus bis. Moment în care jurnalistul s-a schimbat din nou. El a apărut cu maieu şi ochelari de soare.

Sâmbătă seară, pentru prima dată, Mircea a reuşit să-şi mulţumească toţi spectatorii.

?Am venit cu emoţii aici dar trebuie să mărturisesc că am fost mândru de el în seara asta. M-am bucurat tare mult că oamenii ăştia mulţi care au venit pentru el au fost extraordinar de încântaţi?, a declarat Mihai Gâdea.

Iar fanii au fost atât de încântaţi încât au aplaudat până când Mircea s-a întors pe scenă.

Deşi a avut succes este puţin probabil ca Mircea să mai urce pe scenă.

?Deocamdată mă gândesc să mă duc într-o staţiune balneară, mult mai potrivită pentru vârsta mea decât asta cu cântatul sau cu maieul, dar nu ştiu... poate mă apuc de pictat?, a spus Badea.

Observator

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close