Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Pop, declaratie uluitoare despre moartea Cristinei Stamate: "Cred ca nu mai voia să trăiască"

Monica Pop, declaratie uluitoare despre moartea Cristinei Stamate: "Cred ca nu mai voia să trăiască"

Monica Pop, declaratie uluitoare despre moartea Cristinei Stamate: "Cred ca nu mai voia să trăiască"
28 Noi 2017   •   18:31

A avut succes, a fost aplaudată la scenă deschisă zeci de ani şi chiar invidiată pentru pofta de viaţă şi cochetăria ei, dar a ascuns cea mai mare dramă, poate cea mai cumplită boală care se pare că i-a grăbit sfărşitul: singurătea. Singurătatea pe care Cristina Stamate o trăia discret i-a ros efectiv sufletul bucăţică cu bucăţică. 

"Pe Cristina am cunoscut-o bine, nu-mi vine sa cred, dar ma asteptam pentru ca avea o suferinta veche, de vreo doi ani… Ea nu a vrut sa mai traiasca. A trait niste momente foarte grele in ultimii ani, dar nu a mai vrut. Medicul ei mi-a spus ca nu are fizic nimic. S-a asezat in pat si nu a mai vrut sa se ridice de acolo. A fost o data la mine si mi-a povestit niste lucruri, dar pentru mine Cristina a insemnat ras, unde mergea impartea zambete. A avut o depresie mixta, a avut o drama personala cumulata cu acel accident vascular minor " a spus Monica Pop la Antena 1.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close