Antena 3 CNN Show Showbiz Motivul incredibil pentru care Lenny Kravitz a fost dat afară de la Opera din Paris

Motivul incredibil pentru care Lenny Kravitz a fost dat afară de la Opera din Paris

Motivul incredibil pentru care Lenny Kravitz a fost dat afară de la Opera din Paris
Sursa foto: Foto: Lenny Kravitz/Instagram
de M.Z.    |    27 Sep 2017   •   20:26

Nu a contat că are o avere de 40 de milioane, că e cunoscut în întreaga lume şi s-a iubit cu Naomi Campbel sau alte femei frumoase. Bodyguarzii l-au dat afară de la Opera din Paris, pentru că a foşnit ambalajul unui baton de ciocolată în timpul spectacolului de operă.

După ce că a fost primit la Teatrul Naţional de Balet şi Operă Garnier, din Paris, îmbrăcat cu o geacă de piele, Lenny Kravitz, 53 de ani, a mai făcut şi scandal. A ignorat faptul că trebuia să vină la cravată şi costum şi a reuşit să provoace o altercaţie. Cântăreţul a poftit la un baton de ciocolată şi a foşnit ambalajul în timp ce o soprană cânta pe scenă, potrivit click.ro.

"Şşşt! Nu mai mânca!", i-a spus un individ îmbrăcat la costum, din zona VIP. Însă rockerul nu a reacţionat prea bine. "Nu-mi spune tu ce să fac!", a început să urle Kravitz, acoperind filarmonica. A urmat un şir lung de înjurături, la care individul în costum a răspuns simplu: "Aici este Franţa!". A fost necesară intervenţia bodyguarzilor, care l-au scos din sală pe Lenny Kravitz. 
 

×
Subiecte în articol: Opera ciocolata
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close