Antena 3 CNN Show Showbiz Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu a vorbit cu Bianca Drăgușanu, după ce a devenit mămică

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu a vorbit cu Bianca Drăgușanu, după ce a devenit mămică

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu a vorbit cu Bianca Drăgușanu, după ce a devenit mămică
Sursa foto: Foto: Facebook/ Bianca Dragusanu
de M.Z.    |    02 Oct 2016   •   08:47

Cătălin Botezatu a lansat-o în showbiz pe Bianca Drăgușanu, au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar drumurile lor s-au separat de ani. Totuși, designerul s-a bucurat că fosta lui iubită a devenit, în urmă cu câteva zile, mamă, însă nu a apucat să o felicite direct.

“Nu am apucat să o felicit pe Bianca și chiar la asta mă gândeam din prima zi de când a născut, pentru că mi-am pierdut telefonul și nu mai am numărul ei de telefon. Ea își schimbă tot timpul telefoanele, aveam ultimul număr”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Libertatea.ro.

Chiar dacă nu au vorbit, designerul se bucură nespus pentru noua etapă din viața Biancăi Drăgușanu. Acesta i-a transmis un mesaj prin intermediul Libertatea. “Îi urez prin intermediul vostru în primul rând să fie sănătoasă și ea și fetița ei, le spun că sunt cele mai frumoase fete din lume. Îi urez în continuare o viață frumoasă, o viață liniștită și sunt sigur că va fi o mămică perfectă și o mămică frumoasă”, a spus el.
 

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close