Antena 3 CNN Show Showbiz Nicolas Cage ţipă nervos şi e gata să sară la bătaie, în faţa unui club din Bucureşti

Nicolas Cage ţipă nervos şi e gata să sară la bătaie, în faţa unui club din Bucureşti

Nicolas Cage ţipă nervos şi e gata să sară la bătaie, în faţa unui club din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Dec 2010   •   15:12

Actorul Nicolas Cage, care se află în România pentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider 2", s-a certat cu două persoane, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind filmat în faţa unui club din Bucureşti în timp ce striga şi gesticula nervos, informează Mediafax.
   
Nicolas Cage şi doi bărbaţi, care păreau a face parte din aturajul său, s-au certat în stradă, în faţa unui club din Bucureşti.
   
Celebrul actor ţipă şi gesticulează nervos, într-o înregistrare realizată de un amator şi difuzată de un post românesc de televiziune. Înregistrarea ar fi fost făcută în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 5.00.
   
Din înregistare se aud replici ale lui Nicolas Cage, precum: "Nu mă atinge" şi "Mi-aş da viaţa pentru onoare".
   
Gărzile de corp ale lui Nicolas Cage au pus capăt altercaţiei, după ce l-au convins pe celebrul actor să urce în maşină pentru a merge la hotelul la care este cazat.
   
Până la momentul difuzării acestei ştiri, reprezentanţii Castel Film nu au comentat incidentul.
   
Incidentul vine după ce, săptămâna trecută, Libertatea a scris că filmările lui Nicolas Cage în Romania au fost întrerupte de Poliţie, în dimineaţa zilei de 4 decembrie, după ce unul dintre figuranţi a chemat organele de ordine, fiind nemulţumit de tratamentul la care a fost supus.

 

   

×
Subiecte în articol: Nicolas Cage actor scandal club
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close