Antena 3 Show Showbiz Noi vești alarmante despre Leo Iorga! Artistul are nevoie de o mică avere ca să scape de cancer

Noi vești alarmante despre Leo Iorga! Artistul are nevoie de o mică avere ca să scape de cancer

02 Mai 2018   •   23:01
Noi vești alarmante despre Leo Iorga! Artistul are nevoie de o mică avere ca să scape de cancer
Sursa foto: Foto: Facebook/Leo Iorga

Solistul Leo Iorga (53 de ani) se luptă de şapte ani cu cancerul la plămâni. Pentru că ultimele analize sunt alarmante, medicii i-au recomandat solistului un tratament revoluţionar, la o clinică din Turcia. Soţia lui, Paula, este disperată, căci ei nu dispun de cei 50.000 de euro, bani de care depinde viaţa cântăreţului.

Paula s-a speriat când a aflat că soţul ei, Leo Iorga, diagnosticat cu cancer la plămâni, în urmă cu şapte ani, trece printr-o nouă situaţie delicată:

“Starea de sănătate a lui Leo nu este deloc bună, ultimele rezultate în urma analizelor nu ne-au bucurat deloc! Plus că se enervează foarte des, din cauza bolii, şi tot aşa. Când ştii că eşti cu securea deasupra capului, este şi normal. Acum îi mai trebuie iar 50.000 de euro pentru tratament. Trebuie să facă un fel de radioterapie, iar fiecare şedinţă costă 7.000 de euro (n.r – investigaţii, cazare şi transport). El trebuie să meargă să facă asta într-o ţară din Uniunea Europeană sau în Turcia”, a declarat soția pentru Click.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close