Antena 3 CNN Show Showbiz Nu are probleme cu banii. Michael Schumacher îşi cumpără castel în Sicilia

Nu are probleme cu banii. Michael Schumacher îşi cumpără castel în Sicilia

Nu are probleme cu banii. Michael Schumacher îşi cumpără castel în Sicilia
26 Sep 2008   •   15:52

Când îţi iubeşti soţia, nici un efort nu e prea mare pentru a-i satisface toate mofturile. Acesta a fost gândul pilotului de Formula 1, Michael Schumacher, când s-a hotărât să cumpere castelul Tafuri din localitatea Portopalo din Sicilia. Ideea a fost a soţiei pilotului, Corinne, care, în timpul unei vacanţe, s-a îndrăgostit de regiunea italiană şi a decis că trebuie să-şi cumpere o ?căsuţă? în zonă. În acelaşi timp, Schumacher îşi ridică o vilă de 24 de camere în Elveţia.



Potrivit www.sicilyguide.com, castelul Tafuri a devenit, în 1960, reşedinţa de vară a farmacistului Gaetano Tafuri, al cărui nume îl şi poartă. Castelul a fost ridicat în 1936 de către un arhitect din Florenţa pentru familia Bruni, fiind apoi preluat de Tafuri. În anul 1990, impunătoarea clădire a fost transformată de urmaşii lui Tafuri în hotel de 4 stele.

Preţul, de 10 milioane de dolari, nu ar trebui să fie o problemă pentru Schumacher, care nu duce lipsă de "lichidităţi". Acesta are o avere estimată la 900 de milioane de euro. Acesta este şi motivul pentru care pilotul îţi construieşte în prezent, încă o vilă, pe malul lacului elveţian Leman. Vila va avea 24 de camere, piscină, sală de cinema şi un turn medieval cu înălţimea de 15 metri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Sicilia
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close