Antena 3 Show Showbiz Manelistul Vali Vijelie și interlopul Nuțu Cămătaru au plecat în Egipt să petreacă fără restricții | FOTO

Manelistul Vali Vijelie și interlopul Nuțu Cămătaru au plecat în Egipt să petreacă fără restricții | FOTO

de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   14:19

Interlopii petrec fără grijă peste hotare, ba își mai aduc cu ei și lăutarii. Nuțu Cămătaru se distrează zilele acestea în Egipt, în stațiunea Hurghada, iar veselia generală e întreținută de trilurile manelistului Vali Vijelie.

Într-o postare pe Facebook, manelistul Vali Vijelie anunță că petrece în Egipt ziua fratele și cumătrului său Dorel. În imaginile însorite de pe yachtul de la Marea Roșie  zâmbește pe sub pălărie însuși Nuțu Cămătaru, liderul clanului de interopi ce-i poartă numele.

În ciuda celor patru condamnări penale primite de-a lungul timpului - pentru spargeri de locuinţe, furt, violare de domiciliu, tâlhărie, şantaj, sechestrare de persoane şi constituire de grup de crimă organizată, zilele interlopului par însorite.

Clanul pe care îl patronează a dezvoltat o adevărată industrie a prostituţiei, afacere administrată de fraţii săi, Sile Cămătaru (Vasile Balint), Gulu (Constantin Stoica) şi Angelica Cămătaru (Angela Stoica), mama - Mimi Cămătăreasa (Smaranda Stoica) şi numeroşi complici ai acestora.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close