Antena 3 CNN Show Showbiz O actriță de Oscar a lăudat România și Munții Bucegi. „O altă excursie minunată”

O actriță de Oscar a lăudat România și Munții Bucegi. „O altă excursie minunată”

O actriță de Oscar a lăudat România și Munții Bucegi. „O altă excursie minunată”
Sursa foto: Foto: Facebook/Jacqueline Bisset
18 Oct 2017   •   17:47

Actrița de Oscar Jacqueline Bisset a lăudat pe pagina ei de Facebook Munții Bucegi și România, unde a venit în vacanță în această vară. 

Jacqueline Bisset, care a câştigat Oscaru cu Noaptea Americană, a postat pe rețeaua de socializare mai multe fotografii făcute în Bucegii.

„O altă excursie minunată prin România vara aceasta. A început la Bucureşti, apoi în nord, la Bistriţa pentru a vedea prieteni, iar mâncarea este incredibil de bună!

Apoi prin Sovata şi Munţii Călimani, prin satele transilvane şi în sud, la Viscri, cu biserica lui fortificată şi la casa Prinţului Charles, acolo în satul liniştit, foarte nepretenţios.

Apoi, din nou în sud spre Sinaia şi în sus, în munţii Bucegi. Nu este foarte distractiv să conduci noaptea, pe drumuri întortocheate şi periculoase, dar a meritat. Am văzut camioane pline de lemn tăiat ilegal, furat din pădure. Tăierile ilegale sunt o mare problemă în România şi e aşa păcat pentru că au păduri splendide, cele mai naturale şi mari din Europa, pline de viaţă sălbatică şi oxigen pentru întreaga lume Sfinxul şi Babele. Un loc frumos, aerisit”, este mesajul actriței.

×
Parteneri
Ce conţine noua lege a pensiilor. Anunţul ministrului Marius Budăi
x close