Antena 3 CNN Show Showbiz Ovidiu Lipan Ţăndărică s-a iubit cu Corina Chiriac: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea (VIDEO)

Ovidiu Lipan Ţăndărică s-a iubit cu Corina Chiriac: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea (VIDEO)

Ovidiu Lipan Ţăndărică s-a iubit cu Corina Chiriac: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea (VIDEO)
12 Oct 2010   •   14:09

Ovidiu Lipan Ţăndărică s-a iubit în trecut cu Corina Chiriac. Confesiunea a fost făcută chiar de maestru, în cadrul emisiunii Răi da' Buni. ?Nu vreau să dezmint momentele acelea extraordinar de frumoase. (...) A fost chiar o dragoste cu năbădăi (...), Corina era în mare vogă în perioada aceea. Ar trebui să fiu nebun să dezmint acum, să nu spun că a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea?, a spus Ovidiu Lipan Ţăndărică.

El a precizat şi cât a durat relaţia cu Corina Chiriac. ?A fost o poveste foarte lungă pentru mine, a durat trei ? patru ani?, a menţionat muzicianul.

Reacţia Corinei Chiriac la afirmaţiile lui Ţăndărică nu s-a lăsat aşteptată. Artista a condamnat un articol apărut în presă conform căruia ar fi făcut sex cu acesta în faţa unor muncitori.

?Dacă cineva este acuzat că a furat dintr-un magazin, şi el ştie că nu a furat, ce face? Se piteşte sub cadă, îşi pune copaia în cap şi plânge sau se apără??, a declarat Corina Chiriac la Antena 2.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Corina Chiriac
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close