Antena 3 CNN Show Showbiz Ozana Barabancea, tristă la sfârșit de an. A povestit cu ochii în lacrimi drama pe care o trăiește

Ozana Barabancea, tristă la sfârșit de an. A povestit cu ochii în lacrimi drama pe care o trăiește

Ozana Barabancea, tristă la sfârșit de an. A povestit cu ochii în lacrimi drama pe care o trăiește
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Dec 2016   •   10:53

Sfârșitul de an a fost extrem de greu pentru Ozana Barabancea. Și-a pierdut un coleg drag, iar o fată, pe care a văzut-o crescând, s-a aruncat de la etaj. 

"Este o poveste despre o fată de 20 de ani. A crescut sub ochii noştri. Când am aflat de pe Facebook, am aflat că a căzut de la etajul 5, s-a aruncat. Nu a murit. Am mobilizat prietenii mei, s-au făcut rugăciuni. Am vorbit cu foarte multe feţe bisericeşti. Am contactat foarte multe biserici, mănăstiri, chiar şi biserica românească din Barcelona. A renăscut, este o altă persoană. A fost o minune. I s-a operat femurul. Şi doctorii se miră, au spus că este o minune. I s-au dat două zile de viaţă. Este conştientă, recunoaşte oamenii, cere supă. Sunt progrese. Concluzia este că în momentul în care te rogi, te concentrezi pe o anumită ţintă, aceasta se poate materializa", a declarat Ozana Barabancea la Antena Stars.

"Colegul nostru a murit. Am avut gala, măreaţa gală a premiilor operelor naţionale, după gală a fost o mică petrecere. Toată lumea voia să plece acasă şi din păcate el a avut un accident. Am pierdut un om de bază. Mâine este înmormântarea. Avea o voce extrem de sonoră. Un tată de copii. El şi-a pierdut soţia acum 6 luni. Au doi copii. Sunt mari. Avea 60 de ani. Toţi suntem datori cu o moarte. Important este să înveţi să trăieşti frumos şi să fii tot timpul pregătit pentru trecerea dincolo. A fost găsit a doua zi", a povestit Ozana, despre prietenul ei, Ioan Ilie.

×
Subiecte în articol: Ozana Barabancea tristete
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close