Antena 3 Show Showbiz Pregătiri pentru finala Miss Bikini World România 2011 de la Braşov

Pregătiri pentru finala Miss Bikini World România 2011 de la Braşov

09 Iun 2011   •   11:22
Pregătiri pentru finala Miss Bikini World România 2011 de la Braşov
Sursa foto: Foto: Facebook.com

Cele mai frumoase fete se pregătesc de zor pentru finala concursului Miss Bikini World România 2011. Deşi e vară şi mult soare, fetele nu sunt pe litoral ci la Buşteni. Si nu au stat degeaba. Şi-au satisfăcut pofta de adrenalină într-o cursa nebună pe …sănii!, ce-i drept cu rotile… Finala concursului va avea loc sâmbătă seara într-un club din Braşov.

Cele 20 de concurente care vor participa în finala românească a concursului internaţional Miss Bikini World 2011 au sosit în FUNPARK-ul din Buşteni, însoţite de mascota grupului, căţeluşul Lucky.

După ce s-au cunoscut cu gazdele, fetele au mers în parcul de distracţii al staţiunii pentru o tură de dat cu sania.

Cursele cu sania au fost însoţite de strigăte, iar la final majoritatea fetelor a ales să mai încerce încă o dată senzaţiile tari.

Vizita de la Buşteni a făcut parte dintr-un turneu de promovare a concursului, a cărui finală se va desfăşura sâmbătă seara într-un club exclusivist din Braşov.

Câştigătoarea concursului va reprezenta România la Miss Bikini World 2011, competiţie ce se va desfăşura la sfîrşitul lunii în China.

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close