Antena 3 CNN Show Showbiz Prinţul William şi prinţesa Catherine au plecat în luna de miere

Prinţul William şi prinţesa Catherine au plecat în luna de miere

Prinţul William şi prinţesa Catherine au plecat în luna de miere
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
10 Mai 2011   •   15:11
Prinţul William şi prinţesa Catherine au plecat în luna de miere. După 10 zile de la nunta regală cei doi îndrăgostiţi au părăsit ţara pe ascuns, în mare secret, cel mai probabil în insulele Seychelles.

Proaspeţii duci de Cambridge îşi vor petrece luna de miere într-o destinaţie puţin turistică, cu termperaturi care vor depăşi 30 de grade. Este singurul detaliu oficial venit de la Casa Regală.

Presa din Marea Brirtanie susţine însă că tinerii căsătoriţi vor ajunge într-una din insulele din Seychelles, din Oceanul Indian, pe care ar fi închiriat-o.

Cei doi au amânat vacanţa, care nu va depăşi două săptămâni, din cauza îndatoririlor militare ale lui William. O posibilă destinaţie pentru luna de miere, vehiculată de presa din Regat, este şi satul Viscri din judeţul Braşov, pe domeniile prinţului Charles.

Poate pentru a sărbători vestea vacanţei ducilor de Cambridge, un flashmob spectaculos a fost organizat în faţa Palatului Buckingham

Mai mulţi studenţi au interpretat o coregrafie cu elemente urbane pe un mix de melodii printre care se şi hit-ul formaţiei Queen "We will rock you". Se pare că evenimentul a fost organizat chiar de palatul regal în onoarea tinerilor, implicaţi deja în nenumărate activităţi artistice.


×
Subiecte în articol: printul William luna de miere
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close