Antena 3 CNN Show Showbiz Record mondial pe Twitter, după premiul Oscar primit de Leonardo DiCaprio

Record mondial pe Twitter, după premiul Oscar primit de Leonardo DiCaprio

Record mondial pe Twitter, după premiul Oscar primit de Leonardo DiCaprio
29 Feb 2016   •   18:35

Premiul Oscar primit de Leonardo DiCaprio pentru rolul din filmul "The Revenant" a făcut să cadă recordul mondial la mesaje pe Twitter trimise pe minut, deținut până acum de moderatoarea TV Ellen DeGeneres, relatează Agerpres.

În momentul în care el a fost desemnat ''Cel mai bun actor în rol principal'' la ceremonia din Los Angeles, rețeaua Twitter ''a luat foc'', într-un singur minut fiind trimise 440.000 de mesaje având ca temă statueta lui DiCaprio. Prin urmare, vedeta și-a mai adăugat un titlu la superlativul cinematografic: conform datelor difuzate de Twitter, el are de acum și cel mai mare număr de mesaje într-un minut.

Trimițând 440.000 de mesaje despre actor într-un singur minut, internauții au depășit cu aproape 42% recordul precedent, care avea ca temă un celebru selfie al lui Ellen DeGeneres. Acesta strânsese 255.000 de mesaje pe Twitter într-un minut. Tot Oscarurile aprinseseră și atunci rețeaua de socializare, moderatoarea TV fiind înconjurată în selfie de o mulțime de vedete la cea de-a 86-a ediție a premiilor, în 2014.

Fără îndoială că o mare parte din mesaje le aparțin fanilor actorului, încântați că acesta a fost în sfârșit recompensat cu un Oscar. Și discursul său angajat, cu avertismente în privința în privința schimbărilor climatice, a jucat un rol important. Actorul de 41 de ani a cerut tuturor oamenilor ''să nu considere planeta un bun câștigat, care li se cuvine", îndemnându-i să se alăture cauzei sale până când nu este prea târziu. Se pare că pledoaria lui a avut un ecou important pe rețelele de socializare.

×
Subiecte în articol: Twitter Leonardo DiCaprio record mondial
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close