Antena 3 Show Showbiz Românca de care e îndrăgostit DiCaprio vrea să cucerească lumea filmului. Cum ţi se pare lungmetrajul în care joacă?

Românca de care e îndrăgostit DiCaprio vrea să cucerească lumea filmului. Cum ţi se pare lungmetrajul în care joacă?

04 Noi 2011   •   23:21
Românca de care e îndrăgostit DiCaprio vrea să cucerească lumea filmului. Cum ţi se pare lungmetrajul în care joacă?
Sursa foto: Foto: Facebook.com/ Madalina Ghenea Profile
După ce l-a cucerit pe DiCaprio, românca Mădălina Ghenea vrea să cucerească şi lumea filmului. A început din Italia unde tocmai a fost lansată cea mai recenta peliculă în care joacă. Desigur, românca interpretează rolul unei dive. Deşi nu vorbeşte deloc despre relaţia cu Di Caprio, Mădălina a fost fotografiată la cumpărături în maşina noului iubit. Îi cumpăra un cadou pentru ziua lui de naştere.

Mădălina Ghenea: o divă în Italia. Una care tocmai a participat la lansarea noului film în care joacă. “I soliti idioti"- e o comedie în care ea joacă rolul femeii fatale.În România, mai toată lumea îi ştie numele de când a fost fotografiată alături de starul din Leonardo di Caprio.

Că recunoaşte sau nu, relaţia Mădălinei cu celebrul actor este aproape o certitudine pentru presă. După fotografiile din Australia, Mădălina a fost surprinsă ieşind la shopping cu maşina noului iubit. A mers la o cunoscută casă de bijuterii de unde a cumpărat şi un cadou pentru el: un ceas.

Pe 11 noiembrie Leo împlineşte 37 de ani. Ea a împlinit de curând 23.

Urmăreşte trailerul filmului "I soliti idioti":
Get Adobe Flash player

 

×
Subiecte în articol: Leonardo DiCaprio actriţă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close