Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal uriaş în showbizul autohton între o divă şi un băieţas de bani gata

Scandal uriaş în showbizul autohton între o divă şi un băieţas de bani gata

Scandal uriaş în showbizul autohton între o divă şi un băieţas de bani gata
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Iul 2016   •   00:35

Scandal uriaş în showbizul autohton. Protagonişti? Diva Vica Blochina şi băieţaşul de bani gata Victoraş Micula.

Totul a pornit după ce în locul unde stăteau cei doi au apărut paparazzi.Tânărul afacerist a acuzat-o pe fosta amantă a lui Victor Piţurcă de faptul că ea i-a chemat ca să-şi facă reclamă pe spatele său.

Imediat a venit şi replica dură a Vicăi pe pagina sa de socializare. „De obicei nu-mi pierd timpul oferind răspunsuri unor oameni care nu merită! Azi sunt în toane bune şi fac o excepţie!! Scriu acest text în speranţa că poate, poate, s-o lipi ceva de tînărul orădean care se simte ZEU bazându-se pe munca şi banii părinţilor. Deci, puştiule, citeşte şi fă un efort să înţelegi exact ce spun: bunul simt există sau nu…. NU se poate cumpăra niciodată ( la fel că inteligenţa şi educaţia- lucruri de care, evident, duci lipsa). Vor veni momente în viaţă în care vei avea nevoie de mai mult decît atârnătorii care-ţi cîntă în strună şi care-ţi perie orgoliul de mascul feroce. (chiar aşa, au dispărut toate OGLINZILE în Oradea? Altfel nu-mi imaginez cum ai putea crede vreodată că o femeie că mine ar putea să fie interesată de tine… Pe bune??? Plimbările cu avionul părinţilor cred că nu ţi-au priit deloc, aerul rarefiat ţi-a ameţit cei doi neuroni singuratici…e singură explicaţie pe care pot să mi-o dau vizavi de reacţiile tale). Aş putea continua cu textul, însă sunt sigură că deja ai obosit citindu-l, aceste rînduri depăşind cu mult „cantitatea de literatură” cu care tu eşti obişnuit!”.

Lucrurile însă s-au lămurit pentru Victoraş care şi-a cerut scuze în cele din urmă pentru reacţia avută. Acum rămâne de văzut şi dacă i-au fost primite.

 

×
Subiecte în articol: VICA BLOCHINA
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close