Antena 3 CNN Show Showbiz Soţia lui Mel Gibson a intentat divorţ, după 28 de ani de căsnicie

Soţia lui Mel Gibson a intentat divorţ, după 28 de ani de căsnicie

Soţia lui Mel Gibson a intentat divorţ, după 28 de ani de căsnicie
Sursa foto: Mel Gibson
14 Apr 2009   •   12:28

Celebrul actor Mel Gibson se află la un pas de divorţ. Robyn Gibson, soţia actorului australian a intentat divorţ, după un mariaj care a durat 28 de ani, informează Reuters.

Documentele necesare divorţului au fost depuse, luni, la Curtea Superioară din Los Angeles. Într-o declaraţie comună actorul şi soţia lui au precizat: "De-a lungul căsniciei şi despărţirilor noastre am reuşit întotdeauna să păstrăm intimitatea şi integritatea familiei noastre şi vom continua să facem la fel".

În cursul zilei de luni, celebrul actor şi regizor a declarat, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006.

Reuters aminteşte că la o săptămână după ce s-a separat de soţia sa, Mel Gibson a fost arestat în Malibu pentru că a condus beat.

Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani. Ceilalţi şase copii ai lui Gibson au depăşit vârsta de 18 ani.

Mel Gibson, în vârstă de 53 de ani, este unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood. În 2004, el a regizat peliculele "The Passion of the Christ" şi, în 2006, "Apocalypto." Artistul a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mel Gibson
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close