Antena 3 CNN Show Showbiz Spectacol la Te cunosc de undeva. Andrei Ștefănescu l-a scăpat în cap pe Liviu Vârciu

Spectacol la Te cunosc de undeva. Andrei Ștefănescu l-a scăpat în cap pe Liviu Vârciu

Spectacol la Te cunosc de undeva. Andrei Ștefănescu l-a scăpat în cap pe Liviu Vârciu
11 Mar 2016   •   14:52

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, pe care telespectatorii Antenei 1 îi vor vedea sâmbătă, 12 martie, de la ora 20.00, cu o transformare în Dieter Bohlen și Thomas Anders, componenții grupului german Modern Talking, au vrut să-i demonstreze Andreei Bălan că știu să danseze, chiar dacă momentul lor artistic nu a beneficiat de o coregrafie.

Dacă noi nu am avut o coregrafie la piesa noastră, vrem să-i demonstrăm acum Andreei că știm să dansăm”, spun Andrei și Liviu, inspirați fiind de dansul contemporan foarte senzual pe care Bianca și Caisă, doi dintre dansatorii echipei conduse de Furnica, l-au executat pe ritmurile piesei “Animals”, interpretate de Geørge cel care, în această ediție, s-a transformat în Adam Levine, solistul de la Maroon 5. Și, după câteva figuri ample, executate separat, Liviu se va arunca plin de elan în brațele lui Andrei, care îl va scapa din brațe și se va prăvăli peste el, în mijlocul scenei.

Ce urmări va avea această figură îndrăzneață de dans a celor doi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 12 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×
Subiecte în articol: te cunosc de undeva Liviu Varciu
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close