Antena 3 CNN Show Showbiz Winona Ryder, despre Mel Gibson: Este homofob şi antisemit

Winona Ryder, despre Mel Gibson: Este homofob şi antisemit

Winona Ryder, despre Mel Gibson: Este homofob şi antisemit
Sursa foto: Foto: nydailynews.com
17 Dec 2010   •   19:04

Mel Gibson este homofob şi antisemit. Aceasta este părerea actriţei Winona Ryder referitoare la actorul şi regizorul de origine australiană. În cadrul unui interviu pentru revista GQ, Winona Ryder a declarat că l-a auzit pe actorul australian făcând afirmaţii homofobe şi antisemite, în timpul unei petreceri la care a participat în anul 1995.

"În urmă cu 15 ani, eram la una dintre acele petreceri organizate la Hollywood. Iar el era foarte beat în acea seară", a declarat actriţa americană în vârstă de 39 de ani. "Eram cu un prieten de-al meu care este homosexual. Iar el (Mel Gibson, n.r.) a făcut o glumă oribilă despre homosexuali", a adăugat artista.

În plus, Winona Ryder a menţionat că a fost şocată de afirmaţiile "insensibile" făcute de Mel Gibson la adresa religiei ei. "Nu mai ţin bine minte cum s-a ajuns la acel subiect, însă el a aflat că sunt evreică. A spus ceva despre “împuţiţii din cuptor”, însă nu am înţeles. Nu auzisem această expresie niciodată. A fost un moment cu adevărat ciudat. Mi-am spus: “E antisemit şi homofob”. Însă nimeni nu a vrut să mă creadă!"

Nu este prima oară când Mel Gibson face declaraţii şocante. În 2006, el a fost protagonistul unui scandal de proporţii când a fost arestat în Malibu, pentru că a fost prins beat la volan. Atunci, vedeta a şocat Hollywood-ul după ce i-a spus poliţistului care l-a reţinut că "evreii sunt responsabili pentru toate războaiele din lume".

 

×
Subiecte în articol: Mel Gibson
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close