Antena 3 Show Tabloid Adevărul despre divorţul Ancăi Ţurcaşiu

Adevărul despre divorţul Ancăi Ţurcaşiu

19 Iul 2017   •   12:42
Adevărul despre divorţul Ancăi Ţurcaşiu
Sursa foto: foto: Facebook/ Anca Turcasiu

După o căsnicie de aproape 20 ani, a apărut ştirea că Anca Ţurcaşiu şi soţul ei au decis să divorţeze, scrie apropotv.ro.

După câteva zile de mister, în care toată lumea s-a întrebat dacă Anca Ţurcaşiu este într-adevăr o femeie liberă, artista rupe tăcerea. Ea a declarat în ce relaţii se află acum cu medicul Cristian Georgescu, bărbatul care îi este alături de 16 ani şi împreună cu care are un fiu.

"Nu am divorţat şi nici nu am de gând. Totul este o invenţie, o aberaţie, o joacă ce s-a transformat dintr-un răspuns în bătaie de joc în altceva... Cineva m-a întrebat de o sută de ori dacă am divorţat şi eu i-am spus tot de atâtea ori că nu am divorţat. Dar mi-a spus că ştie sigur că am divorţat şi în bătaie de joc i-am spus că dacă ştie mai bine înseamnă că aşa e. Dar se pare că totul a fost împotriva mea. Seara am fost împreună cu soţul meu de mână la un eveniment. Asta este culmea că nu am fost văzută acolo, împreună. Iar a doua zi am plecat la Bacău, unde am avut spectacole... M-a luat prin surprindere aiureala şi avalanşa asta. Mai ales că eu sunt un om atât de discret, elegant, la locul meu şi nu mă interesează niciun fel de discuţie cu nimeni şi nu sunt interesată să apar pe genul acesta de subiecte, a declarat Anca Ţurcaşiu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close