Antena 3 CNN Show Tabloid Calendar sexy cu 21 de stewardese "low cost"

Calendar sexy cu 21 de stewardese "low cost"

Calendar sexy cu 21 de stewardese "low cost"
Sursa foto: Foto: Videonews
08 Dec 2010   •   22:38

Sunt amabile şi mereu zâmbitoare şi acum ne arată că sunt şi atragatoare. 21 de stewardese ale unei companii aeriene low cost au pozat pentru un calendar. Nu s-au dezbrăcat uşor de inhibiţii, dar au făcut-o pentru o cauză nobilă: banii adunaţi din vânzarea calendarelor vor merge la o casă de copii.

Pentru o seară, fetele au renunţat la uniformă şi la munca de însoţitor de bord şi au ascultat cuminţi indicaţiile fotografului. Au văzut pe pielea lor că nu e simplu să fii model. Dar şi-au spus că o dată în viaţă merită să încerce.

Le-a fost frig în hangar, dar însoţitoarele de bord care au pozat în ipostaze senzuale speră ca pasagerii pe care îi întâlnesc de obicei, în ţinută de lucru, în avion să le aprecieze efortul. Calendarul lor, primul de acest gen al unei companii româneşti va apărea în 27 de mii de exemplare. Se va vinde la bordul aeronavelor şi la chioşcuri, împreună cu două reviste.

Calendarul sexi nu are încă un preţ, dar banii care se vor strânge din vânzarea acestuia vor ajunge la o casă de copii.

Ideea a fost preluată de la un operator low-cost irlandez. Primul lor calendar a apărut acum trei ani. La început, tema a fost aviaţia. În 2010 însă, însoţitoarele de bord au mai renunţat la haine şi s-au lăsat pozate şi pe plajă. Probabil şi la noi se vor modifica de la un an la altul.

Dacă proiectul va avea succes, reprezentanţii companiei aeriene intenţionează să repete experienţa şi anul viitor. Atunci vor intra în cadru nu doar însoţitoarele de bord, ci şi piloţii sau cei din serviciul comercial.

Stewardese sexy pentru caritate

×
Subiecte în articol: stewardesa
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close