Ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu lui Cătălin Botezatu înainte ca acesta să fie înmormântat: ”Nici nu știam ce să mai zic”

04 Mai 2019   •   12:47

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a dezvăluit ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu înainte ca acesta să fie înmormântat. 

”Nu puteam să mă uit la săracii oameni fără să nu îmi dea lacrimile. Am găsit-o pe mama lui Răzvan Ciobanu răvășită, pe tatăl lui la fel. Era greu să îți găsești cuvintele de consolare. Doamne, este cumplit să ajungi să îți îngropi propriul copil! Este cea mai mare povară și cea mai nenorocire. „La capela, seara, când mama lui m-a văzut, a venit la mine și, cu ultimele puteri, mi-a spus așa: „Iertați-l, va rog, dacă v-a greșit cu ceva”. Am fost atât de impresionat.

Nici nu știam ce să mai zic. Am luat-o în brațe pe biata femeie și am îmbărbătat-o. I-am răspuns că nimic nu mai contează acum, ce a fost a fost. O să îmi aduc aminte doar de momentele bune. Până la urmă, să nu uităm că toți suntem oameni, toți suntem supuși greșelii, nimeni nu este fără de păcat. Cine ne judecă este doar Dumnezeu” a spus Cătălin Botezatu conform wowbiz.ro. 

Parteneri
x close