Antena 3 CNN Show Tabloid Cornel Galeș pune lucrurile la punct. „Voi fi singur întotdeauna. Niciodată nu mă voi căsători”

Cornel Galeș pune lucrurile la punct. „Voi fi singur întotdeauna. Niciodată nu mă voi căsători”

Cornel Galeș pune lucrurile la punct. „Voi fi singur întotdeauna. Niciodată nu mă voi căsători”
Sursa foto: Foto: captura Antena Stars
18 Iul 2017   •   14:15

Fostul soț al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, a afirmat răspicat că nu are de gând să se mai căsătorească după moartea soției sale, interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete.

„Da, mi-am refăcut viaţa, urmează botezul! Nu e nevoie să vorbim aici, într-un loc public! Ce să fac dacă din viaţa mea fac parte mai multe femei, mai mulţi bărbaţi! Sunt un om activ… Eu o să vin în instanţă cu facturi de la fisc, facturi fiscale. Eu lucrez pe bune. Că mai sunt şofer, că mai spăl podele. Fac totul pe facturi fiscale. Nu fac nimic. Mă întâlnesc cu femei foarte multe…. Este un psihoterapeut care mă ajută să rezist. Eu mă lupt săracul, să trăiesc pe pământul ăsta. Eu nu sunt divorţat. Când o să fie vorba de o căsătorie, o să fiţi primii pe care îi anunţ. Copiii o să se trezească la realitate cândva. Eu am făcut tot ce am putut. (...) Voi fi singur întotdeauna. Niciodată nu mă voi căsători. Spre jena mea încă nu am fost nici la masaj erotic. S-ar putea să merg. Te iubesc, Cristi. Mugurel sunt mai rezervat. Dar vă aştept să vorbim”, a spus Cornel Galeş, la Antena Stars.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close