Antena 3 CNN Show Tabloid Cum a încercat Cristi Borcea să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Cum a încercat Cristi Borcea să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Cum a încercat Cristi Borcea să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile
06 Mar 2016   •   10:25

Cristi Borcea a încercat să scape de la Penitenciarul Jilava, însă planul său a fost dat peste cap de o decizie luată de conducerea închisorii.

Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, soţul Alinei Vidican şi-ar fi exprimat, în mai multe rânduri, nemulţumirea faţă de condiţiile sale detenţie, mai ales că regimul de la Jilava a devenit unul foarte strict. Sursele citate au dezvăluit, pentru Spynews, că Borcea a făcut o cerere către conducere pentru a-i aproba transferul înapoi la Penitenciarul Poarta Albă, unde acesta îşi executa pedeapsa înainte ca procurorii DNA să deschidă, pe numele lui, dosarul de corupţie în care este acuzat că ar fi mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu pentru a-l achita în Dosarul Transferurilor.

Cu toate că deţinutul a invocat, în cerere, mai multe motive obiective, conducerea închisorii a respins solicitarea fostului finaţator al FC Dinamo. Alături de fraţii Giovani şi Victor Becali, Borcea munceşte, în închisoare, la curăţenie, iar la penitenciarul Jilava, controlul muncii depuse de către deţinuţi este unul foarte strict.

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea transfer inchisoare Jilava
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close