Antena 3 CNN Show Tabloid DENISA MANELISTA A MURIT. Chinurile groaznice prin care a trecut înainte de moarte

DENISA MANELISTA A MURIT. Chinurile groaznice prin care a trecut înainte de moarte

DENISA MANELISTA A MURIT. Chinurile groaznice prin care a trecut înainte de moarte
23 Iul 2017   •   11:16

DENISA MANELISTA A MURIT. Denisa Manelista a murit duminică dimineață, după o grea suferință. Boala necruțătoare îi făcuse viața un coșmar.

DENISA MANELISTA A MURIT. Denisa a apelat la mai multe suplimente naturiste pentru ameliorarea maladiei ficatului, în paralel cu tratamentul medicilor.

DENISA MANELISTA A MURIT. Cu toate leacurile, efectul secundar al bolii de care suferă îşi face apariţia mereu, şi anume acumularea de lichid în abdomen.

DENISA MANELISTA A MURIT. Aşa numita ascită, un simptom prezent în majoritatea bolilor de ficat, îi pune mari probleme bolnavei, care este nevoită din trei în trei zile să fie supusă unei puncţii, extragerea cu ac şi seringă a lichidului din burtă.

DENISA MANELISTA A MURIT. Procedura este teribil de neplăcută şi are şi riscuri majore astfel că medicii i-au prescris un tratament care să nu-i mai permită să reţină apa în organism, susţin surse apropiate familiei cântăreţei.

DENISA MANELISTA A MURIT. Pe lângă medicaţia prescrisă, Denisa trebuia să urmeze şi un regim alimentar strict, i-au mai recomandat medicii.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close