Antena 3 CNN Show Tabloid DENISA MANELISTA CANCER. Care este boala insidioasă care i-a fost fatală

DENISA MANELISTA CANCER. Care este boala insidioasă care i-a fost fatală

DENISA MANELISTA CANCER. Care este boala insidioasă care i-a fost fatală
23 Iul 2017   •   11:08

DENISA MANELISTA CANCER. Denisa Manelista a murit în această dimineață, la doar 27 de ani.

DENISA MANELISTA CANCER. Bolnavă de cancer într-un stadiu extrem de avansat, cântăreața Denisa Manelista a mers la cei mai buni medici din Europa pentru a încerca un miracol.

DENISA MANELISTA CANCER. Surse din preajma solistei ne-au povestit momentele dramatice prin care a trecut Denisa, dar și detalii despre tratamentul la care a apelat pentru a încerca să oprească efectele devastatoare ale bolii de care suferă.

DENISA MANELISTA CANCER. Denisa a descoperit în urmă cu ceva vreme că are o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie, fără să bănuiască. Tumora dezvoltată în zona ficatului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului.

DENISA MANELISTA CANCER. În urmă cu câteva luni, artista a ajuns la o clinică de specialitate din Viena, acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei.

DENISA MANELISTA CANCER. Asta a fost singura soluție pe care au avut-o la îndemână medicii, excluzându-se din start varianta transplantului sau a unei serii de operații pentru a se încerca eliminarea tumorii.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close