Antena 3 CNN Show Tabloid Fosta iubită a lui Botezatu, fotografiată în parc cu Cristea. Vezi ce a declarat blonda (VIDEO)

Fosta iubită a lui Botezatu, fotografiată în parc cu Cristea. Vezi ce a declarat blonda (VIDEO)

Fosta iubită a lui Botezatu, fotografiată în parc cu Cristea. Vezi ce a declarat blonda (VIDEO)
Sursa foto: Bianca Dragusanu
31 Mar 2010   •   09:41

După ce săptămâna trecută Cătălin Botezatu i-a dat papucii, Bianca Drăguşanu a fost filmată în parc alături de un tânăr. Şi nu orice tânăr, ci chiar fotbalistul Cristea, care a stat la baza scandalului dintre asistenta blondă a lui Capatos şi designer.

În timp ce gurile rele spun că între Bianca şi Cristea s-ar înfiripa o poveste de dragoste, cei doi sunt rezervaţi în declaraţii. Ei spun că s-au întâlnit în parc ca simplii amici, pentru a clarifica întreaga situaţie. Şi cum o conversaţie bună nu se poate purta pe stomacul gol, cei doi au decis să ia şi masa într-un restaurant din parcul Herăstrău în care s-au plimbat mai bine de o jumătate de oră.

Potrivit asistentei lui Capatos, cei doi ar fi trebuit să se întâlnească în parc şi cu Botezatu, însă acesta ?nu a putut să ajungă?.

Adrian Cristea, fotbalistul de la Dinamo care a plimbat-o pe blondă prin parc, a intrat în legătură telefonică în emisiunea Un Show Păcătos. ?Îmi pare rău pentru toată situaţia. (...) Am vrut să lămurim lucrurile?, a declarat acesta.

BIANCA ŞI CRISTEA, DESPRE PLIMBAREA PRIN PARC


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu Catalin Botezatu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close