Antena 3 CNN Show Tabloid Imaginile care o dau de gol pe Laura Cosoi! Îşi ascunde burtica de graviduţă?

Imaginile care o dau de gol pe Laura Cosoi! Îşi ascunde burtica de graviduţă?

Imaginile care o dau de gol pe Laura Cosoi! Îşi ascunde burtica de graviduţă?
08 Noi 2016   •   08:11

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete din România, după ce s-a făcut remarcată în serialul "La Bloc". Actriţa a avut o relaţie cu Smiley timp ce cinci ani de zile, dar cei doi şi-au spus adio în 2012, având acum o relaţie de prietenie. În prezent, Laura Cosoi este căsătorită cu afaceristul Cosmin Curticăpean pe care îl cunoştea încă de când erau mici copii, scrie CanCan.

Laura Cosoi şi alesul inimii ei şi-au unit destinele în luna august a anului trecut, la Iaşi, oraşul natal al actriţei. Cei doi se înţeleg de minune şi se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. “Cosmin este băiatul visurilor mele. El era în visul meu de când eram mică. Relaţia noastră funcţionează foarte bine. Eu nu sunt geloasă şi nici isterică în căsnicia mea. Nu-i controlez telefonul. Relaţiile sunt foarte diferite. Bunicii mei au 60 de ani de căsnicie, iar asta este clar o dovadă de dragoste. Povestea lor mă inspiră”, a mărturisit vedeta pentru revista Ciao!.

Laura Cosoi a mărturisit recent că îşi doreşte să devină mămică anul viitor, iar dorinţa ei e posibil să devină realitate. Cancan.ro a fotografiat-o pe actriţă în parcul Herăstrău, în timp ce se îndrepta spre un restaurant alături de soţul ei şi un prieten. Îmbrăcată într-un trening şi un palton închis la culoare, Laura Cosoi părea că îşi ascunde burtica de graviduţă. Deşi mergea la restaurant, actriţa nu purta pantofi cu toc, ci o pereche de tenişi, haine lejere, iar burtica este vizibilă, ceea ce poate însemna că Laura Cosoi va deveni mămică la începutul anului viitor, aşa cum şi-a dorit.

Imagini, AICI

×
Subiecte în articol: laura cosoi insarcinata gravida
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close