Antena 3 CNN Show Tabloid Lovitură amară pentru Laura Cosoi. S-a dezbrăcat degeaba în fața camerei

Lovitură amară pentru Laura Cosoi. S-a dezbrăcat degeaba în fața camerei

Lovitură amară pentru Laura Cosoi. S-a dezbrăcat degeaba în fața camerei
18 Aug 2015   •   17:34

Pentru primul ei rol într-o producție cinematografică, Laura Cosoi (33 de ani) a acceptat chiar să se dezbrace. Cu toate acestea, italienii nu s-au lăsat ușor impresionați, astfel că nu nici măcar nu au trecut-o pe lista cu nominalizări, scrie click.ro.

Prima producție cinematografică în care a jucat Laura Cosoi, lungmetrajul „Cel Ales”, a avut parte de un real succes în Italia. Filmul a fost nominalizat cu șase premii, însă nici unul dintre ele nu a vizat-o pe frumoasa blondă, care nu a ezitat să se dezbrace pentru acest rol.

Thrillerul a fost foarte apreciat la International Filmmaker Festival of World Cinema în Milano, unde a primit nu mai puțin de șase nominalizări. Regizat de Cristian Comeagă, filmul „Cel Ales” a fost considerat „cel mai bun film de ficțiune străin”, iar nici actorii care au jucat în el nu au fost neglijați. Deși Bogdan Stanoevici a fost nominalizat drept „cel mai bun actor în rol principal într-un film străin”, iar Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte au primit nominalizări pentru cel mai bun actor și cea mai bună actriță în roluri secundare, Laura Cosoi a lipsit cu desăvârșire de pe lista premiilor.

Mai multe, pe click.ro.

×
Subiecte în articol: laura cosoi
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close