Antena 3 CNN Show Tabloid Mihaela Rădulescu, jignită de iubit pe Facebook. Reacția categorică a divei

Mihaela Rădulescu, jignită de iubit pe Facebook. Reacția categorică a divei

Mihaela Rădulescu, jignită de iubit pe Facebook. Reacția categorică a divei
Sursa foto: sursa: Facebook
31 Aug 2016   •   18:38

Mihaela Rădulescu a avut o vară plină, după cum chiar ea recunoaşte. Vedeta TV s-a învârtit între relaxare şi stresul cu mutatul în casă nouă. Vedeta în vârstă de 47 şi iubitul acestia, Felix Baumgartner, au din această vară o nouă locuinţă şi nu s-a sfiit să pună mâna la amenajarea ei.

Mihaela Rădulescu pare că a trecut şi este răutatea lui Felix Baumgartner, după ce amatorul de sport extrem s-a plâns pe Facebook într-un limbaj colorat că este chinuit de pasiunile iubitei: ”De ce trebuie mereu să car toate rahaturile pe care prietena mea şi le cumpără în ziua "ei" de shopping?”

Pentru a demonstra că totul este în regulă în relaţia sa, Mihael Rădulescu a urcat pe contul său de Facebook mai multe imagini în care pare foarte fericită alături de Felix.: ”If you see me less, I'm doing more :) - imi place vorba asta si se potriveste in peisajul vietii mele de asta vara ... Munca, vacanta, copil, barbat, mutat in casa noua...Am razbit cu toate, asa acum faceti si voi, cand asta e oferta de viata:).... Va multumesc pentru dor, pentru vorbele frumoase de ziua mea si a copilului meu si ....mi-e dor de voi, adica de oamenii buni care ma fac mereu sa zambesc si sa le doresc tot binele de care au nevoie”.
Postez un mic album de vara, in speranta ca va pune si voua un zambet larg pe chip !”

sursa: Facebook

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu felix baumgartner
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close