Antena 3 CNN Show Tabloid Motivul incredibil pentru care Ileana Ciuculete a divorțat de primul soț. ”Era un tip care venea des pe acolo...”

Motivul incredibil pentru care Ileana Ciuculete a divorțat de primul soț. ”Era un tip care venea des pe acolo...”

Motivul incredibil pentru care Ileana Ciuculete a divorțat de primul soț. ”Era un tip care venea des pe acolo...”
24 Mar 2017   •   08:13

Valeriu Sfetcu este primul soţ al Ilenei Ciuculete, cu care regretata artistă, plecată dintre noi pe 14 martie, a făcut doi copii, Mugurel şi Cristian. În 2012, un scandal uriaş a izbucnit între fosta familie a Ilenei şi cântăreaţa, care atunci era deja recăsătorită cu Cornel Galeş.

"La inceput a fost o casnicie frumoasa. In primii ani a fost un comportament firesc, dragoste de oameni nevinovati. De-a lungul anilor, meseria noastra cerea si anumite sacrificii, eram foarte solicitati. Cu timpul am inceput sa ma impiedic de multe ori de o persoana de culoare in apartamentul nostru din Craiova, dar nu numai acesta a fost motivul divortului. Il chema Amar. Eram deranjat de prezenta lui, eram nume de artisti si implicau anumite probleme pentru noi. Era un tip care venea des pe acolo, prieten cu o verisoara de a ei. Nu era un tip extraordinar, dar nici eu nu eram asa de aruncat", a răbufnit fostul soţ al Ilenei Ciuculete. După moartea solistei, Sfetcu nu s-a sfiit să-l pună la punct pe Cornel Galeş, pe care-l acuză de multe lucruri, scrie CanCan.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete sot cornel gales
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close