Antena 3 Show Tabloid O cunoscută prezentatoare TV a ajuns la Urgență

O cunoscută prezentatoare TV a ajuns la Urgență

14 Noi 2016   •   16:39
O cunoscută prezentatoare TV a ajuns la Urgență

O cunoscută jurnalistă din ţara noastră are din nou mari bătăi de cap, din pricina unei sinuzite care a recidivat zilele trecute şi din cauza căreia ajunge, din nou, pe mâinile medicilor.

Este pentru a doua oară, în mai puţin de un an, când Mara Bănică ajunge la spital, din pricina durerilor insuportabile de cap. Jurnalista mai ajuns la Urgenţe în luna februarie a acestui an.

"Am plecat într-o fugă spre spital. Nu puteam să stau de durere. După ce mi-au dat tratamentul, m-au trimis acasă, urmând să aştept efectul pastilelor. Nu îmi trecea sub nicio formă, puteam sta doar în fund, pe marginea patului. Medicii nu au ce să îmi facă. Pe la patru dimineaţa, după toate pastilele luate, am reuşit să mă întind în pat, iar atunci am simţit o explozie în cap. Mi s-a spart punga de puroi. Atunci am simţit o eliberare. Încă elimin puroiul, după ore bune de când mi s-a întâmplat totul", declara, la momentul respectiv, Mara Bănică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close