x close

Prima ieșire a lui Cornel Galeș fără Ileana Ciuculete. Gestul cutremurător pe care l-a făcut

de D.G.    |    27 Mar 2017   •   14:13
Prima ieșire a lui Cornel Galeș fără Ileana Ciuculete. Gestul cutremurător pe care l-a făcut  817

Prima ieșire a lui Cornel Galeș, fără Ileana Ciuculete, a avut loc în casa nașilor, cărora le-a dus fotografii înrămate cu aceasta și o candelă. scrie Libertatea.

Bărbatul s-a dus singur la părinții lor spirituali, unde erau nelipsiți cu ocazia unor sărbători importante. Acestea au stat pe masă câteva zeci de minute, moment în care au fost însă luate și puse în cameră, de către nașa lor de cununie.

”Este un om care suferă, devastat. Mi-a adus niște tablouri, dar le-am luat de pe masă, tocmai pentru a nu-i face și mai mult rău. Am păstrat tradiția, cu ea în suflet. Am avut mai mulți musafiri și toți au evitat să vorbească despre Ileana, să-l întrebe ceva tocmai să nu-l facă să sufere și mai tare. Noi îi ținem oricum candela aprinsă mereu”, a mărturisit Doina Belu, nașa acestora, pentru Libertatea.

Tocmai din acest motiv, femeia și soțul acesteia au ocolit subiectul parastasului și altele ce aveau legătură cu regretata artistă. ”Avem timp să vorbim altădată despre parastas”, ne-a mai spus Doina Belu.

Ileana Ciuculete și soțul său au împlinit 25 de ani de la căsătorie, la sfârșitul lunii februarie. Nașa Ilenei Ciuculete a povestit că cei doi au amânat nunta de argint tocmai pentru petrece după postul Paștelui. Aceștia urmau să discute cu nașii despre acest eveniment chiar sâmbătă, de Bunavestire.

 

Citeşte mai multe despre:

Ileana Ciuculete cornel gales
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati