Antena 3 CNN Show Tabloid Ce se întâmplă în mariajul Cristinei Spătar! Artista a vorbit despre soțul ei și, în sfârșit, a lămurit lucrurile

Ce se întâmplă în mariajul Cristinei Spătar! Artista a vorbit despre soțul ei și, în sfârșit, a lămurit lucrurile

Ce se întâmplă în mariajul Cristinei Spătar! Artista a vorbit despre soțul ei și, în sfârșit, a lămurit lucrurile
19 Apr 2016   •   07:25

Relaţia Cristinei Spătar cu soţul ei, afaceristul Alin Ionescu, este una intens mediatizată, mai ales după ce zvonurile cu privire la divorţul lor apar din ce în ce mai des, iar cei doi nici nu infirmă, dar nici nu confirmă. Asta până acum, când Cristina Spătar a povestit, pentru Spynews.ro, cum stau de fapt lucrurile între ei.

După ce s-a spus că artista a fost nevoită să se apuce de cântat manele, pentru a putea acoperi cheltuielile familiei, din cauza faptului că Alin Ionescu nu se mai ocupă de ei, Cristina Spătar a povestit cum stau de fapt lucrurile la ei acasă. „M-ar bate Dumnezeu să spun că doar eu mă ocup de casă. Atât eu cât şi Alin ne ocupăm în egală măsură de ceea ce înseamnă casă, familie şi educaţia copiilor. Suntem la fel de implicaţi. Alin face totul copii noştri”.

Cristina Spătar.Artista a ţinut să lămurească şi povestea conform căreia s-a apucat de manele. „M-am apucat şi de alt gen muzical, pentru că îmi place. Este vorba de muzică veche lăutărească. Eu mă concentrez foarte mult pe cariera mea şi am nevoie şi de bani, pentru a investi în muzică. Nu am fost niciodată o femeie întreţinută, dar dacă am posibilitatea de a face mai mulţi bani, de ce nu? Cine nu şi-ar dori? Până la urmă cânt, ceea ce fac de ani de ani de zile”, a declarat Cristina Spătar.

×
Subiecte în articol: Cristina Spatar
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close