Antena 3 CNN Show Tabloid Românca aceasta a umilit-o pe Mădălina Ghenea. Pentru EA a fost părăsită de Philipp Plein

Românca aceasta a umilit-o pe Mădălina Ghenea. Pentru EA a fost părăsită de Philipp Plein

Românca aceasta a umilit-o pe Mădălina Ghenea. Pentru EA a fost părăsită de Philipp Plein
14 Iun 2016   •   17:46

Celebrul Philipp Plein, creatorul de modă care s-a iubit cu vedete precum Mădălina Ghenea, frumusețea care a fost la un pas să ajungă la altar alături de el, pare să scape de ”fantomele” fostelor iubite în brațele unei alte românce superbe. Tânăra de 26 de ani, pare-se, este una dintre femeile pe care creatorul de modă pusese de multă vreme ochii, dar, până acum, nu a fost momentul, scrie spynews.ro.

”Eu lucrez pentru el de cam opt luni, l-am cunoscut când încă era cu fosta lui iubită, ei s-au despărțit pentru Mădălina. Eu am cunoscut-o pe ea, am stat în showroom, ea era foarte geloasă pe mine. În momentul acela, eu oricum nu aveam nicio treaba cu el, eram logodită în momentul acela, când și el era logodit cu persoana respectivă, chiar dacă întotdeauna a fost ceva între mine și el, eu niciodată nu am vrut mai mult și l-am refuzat mereu pentru că eu eram logodită”, explică Andreea Sasu.

Mai mult decât atât, frumusețea originară din Pașcani, recunoaște că, acum, are o relație care depășește limitele profesionale cu Philipp Plein.

Citiți mai mult pe spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close