S-a aflat, în sfârşit, adevărul! Care este motivul pentru care s-au despărţit Smiley şi Laura Cosoi

02 Noi 2016   •   13:00
S-a aflat, în sfârşit, adevărul! Care este motivul pentru care s-au despărţit Smiley şi Laura Cosoi

În urmă cu ceva timp, Laura Cosoi şi Smiley şocau pe toată lumea atunci când anunţau că se despart. Deşi multă lume s-a întrebat de atunci care a fost motivul despărţirii celor doi, acum s-a aflat în sfârşit adevărul, mărturisit de actriţă într-un interviu pentru revista tango, relatează cancan.ro.

„N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta. Nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie.

Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta. În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul.

Eu, când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit”, a povestit Laura Cosoi.

x close