Antena 3 CNN Show Tabloid Salariul uriaș pe care îl încasează Victor Slav la TV. Ce pensie alimentară va cere Bianca Drăgușanu?

Salariul uriaș pe care îl încasează Victor Slav la TV. Ce pensie alimentară va cere Bianca Drăgușanu?

Salariul uriaș pe care îl încasează Victor Slav la TV. Ce pensie alimentară va cere Bianca Drăgușanu?
07 Aug 2018   •   17:13

Au trecut trei luni deja de la despărțirea răsunătoare dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav.

Dacă, la început relația dintre cei doi părinți a fost una extrem de strânsă și de apropiată, cei doi întâlnindu-se destul de des de dragul fetiței lor, Sofia, se pare că, în ultima vreme, lucrurile s-au mai schimbat.

Potrivit Viva.ro, Victor a cam început să o evite pe Bianca, preferând să o viziteze pe Sofia în momentele în care vedeta nu se afla acasă.

Ei nu au stabilit un program anume de creștere a copilului, nu au stabilit nici măcar o pensie alimentară, însă, de partea financiară, se ocupă mai mult Bianca. Având în vedere că și Victor are un venit destul de consistent, nu este exclus ca Bianca să înceapă să aibă pretenții, la un moment dat.

Victor Slav a rămas în cărți pentru proiectele de toamnă, ale televiziunii unde lucrează și, potrivit sursei citate, se pare că prezentatorul TV câștiga suma de 12.000 de euro lunar, doar de la show-ul de seară, venit la care se adăuga și onorariul pentru apariția săptămânală de la cealaltă emisiune, mai exact 5.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Victor slav Bianca Drăguşanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close