Antena 3 Show Tabloid Anca Țurcașiu dezvăluie secretul formei sale de invidiat: ” De peste 20 de ani nu mai mănânc deloc acest aliment”

Anca Țurcașiu dezvăluie secretul formei sale de invidiat: ” De peste 20 de ani nu mai mănânc deloc acest aliment”

08 Mai 2017   •   10:51
Anca Țurcașiu dezvăluie secretul formei sale de invidiat: ” De peste 20 de ani nu mai mănânc deloc acest aliment”
Sursa foto: foto: Facebook/ Anca Turcasiu

Anca Țurcașiu are 47 de ani, dar nu îi dai mai mult de 25. Cum reușește să se mențină tânără? De peste 20 de ani, vedeta a renunţat la carne şi a adoptat un regim ovo-lacto-vegetarian. Ea susţine că este foarte conştiincioasă în tot ceea ce face. Programul de sport, orele de somn şi o alimentaţie sănătoasă sunt cele mai importante aspecte pe care vedeta le respectă cu stricteţe.

„De 24 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu.

Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, a declarat ea pentru Acces Direct.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close