Antena 3 CNN Show Tabloid Şerban Huidu nu este singura vedetă implicată în accidente rutiere grave

Şerban Huidu nu este singura vedetă implicată în accidente rutiere grave

Şerban Huidu nu este singura vedetă implicată în accidente rutiere grave
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Oct 2011   •   17:20
Şerban Huidu nu este prima vedetă din cauza căreia mai mulţi oameni şi-au pierdut viaţa. Soţia fostului senator Adrian Păunescu, Mihai Mitoşeru sau cântăreţul Vali Sterian, sunt câteva din persoanele publice care au provocat accidente mortale şi au scăpat fără să facă nicio zi de închisoare.

Shobby, unul din membrii trupei hip-hop Codu' Penal, a omorât anul trecut o femeia însărcinată. El a intrat cu viteză într-o maşină în care se aflau două femei. Şoferiţa însărcinată în şase luni a murit la scurt timp după accident. Shobby avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat. Martorii au povestit ca a încercat sa fugă de la faţa locului.

Un alt accident intens mediatizat a fost şi cel provocat de folkistul Vali Sterian. Doi oameni au murit în impact. Analizele au arătat că artistul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a vrut să depăşească prin dreapta un autobuz. Sterian l-ar fi acroşat, iar şoferul autobuzului a intrat pe contrasens şi a lovit alte trei maşini.

În luna iulie 2004, Carmen Păunescu, soţia fostului senator şi poet Adrian Păunescu, a lovit frontal o maşină care circula regulamentar în drum spre Craiova. Trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma impactului violent. Carmen Păunescu încerca depăşeasca o coloană de maşini şi conducea o maşină de teren, în care se afla şi fiica sa Ana-Maria.

Cu caţiva ani înainte, o altă vedetă TV, Mihai Mitoşeru, s-a răsturnat cu maşina. În accident şi-a pierdut viaţa logodnica prezentatorului TV, Cristina Duca. Mitoşeru a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpa si condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.
 


×
Subiecte în articol: vedete Serban Huidu Mihai Mitoseru auto
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close