Antena 3 CNN Show Tabloid Soția lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital. „Pot să mor...”

Soția lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital. „Pot să mor...”

Soția lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital. „Pot să mor...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Mitoseru
16 Mar 2017   •   07:58

Soția lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital, în urmă cu mai bine de o săptămână, iar acum a făcut primele declarații despre starea ei. 

Soția lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital, din cauza faptul că nu bea suficientă apă. „Doctorul mi-a spus că pot să mor dacă nu beau apă. Sunt certată cu apa. Acum mi-am pus apă în fiecare cameră ca să mă lovesc de ea. Am ajuns la spital din cauza apei. Am ajuns să fac şi niste pietricele la rinichi”, a declarat Noemi în direct la Antena Stars.

Mihai Mitoșeru este atent ca soția lui să urmeze sfatul medicului. „Tot răul spre bine. După ce am trecut prin momentele alea cu mama, acum şi cu ea. Acum mânâncă şi ea, acum bea şi apă.” a afirmat Mihai Mitoşeru.

Acesta a făcut anunțul pe contul de socializare, pentru a atrage un semnal de alarmă. „Aveți mare grija ce si unde mâncați, sotia a facut o toxiinfecție alimentară şi acum trebuie să stea pe perfuzii! Nu a dormit toată noaptea, a avut niște dureri groaznice, nu stim cât mai stăm în spital, dar de astăzi suntem fff atenți! Sănătate la toată lumea!”, a scris Mihai Mitoşeru pe pagina lui de Facebook, potrivit Libertatea.

×
Subiecte în articol: Mihai Mitoseru sotie spital
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close