Antena 3 Show Tabloid Ultima postare pe blog a Ilenei Ciuculete dezvăluie multe despre suferințele artistei: „Am obosit, vreau să mă opresc!”

Ultima postare pe blog a Ilenei Ciuculete dezvăluie multe despre suferințele artistei: „Am obosit, vreau să mă opresc!”

de S.T.    |    22 Mar 2017   •   22:30
Ultima postare pe blog a Ilenei Ciuculete dezvăluie multe despre suferințele artistei: „Am obosit, vreau să mă opresc!”

Ileana Ciuculete a avut un blog, pe care scria ocazional despre întâmplarile din viața sa. Ultima postare a regretatei artiste, care datează din 21 octombrie 2015, cuprinde câteva dezamăgiri profunde.

„Ca orice om, sunt foarte sensibila atunci cand, direct sau indirect intru in contact cu un caz social, cu un om sau cu o comunitate care se confrunta cu probleme financiare, de sanatate sau de orice alta natura umana. Principiul „bunului samarinean” este functional si in cazul meu. Consider ca sunt un om bun si cu foarte mare sensibilitate, care se manifesta natural, atunci cand intalneste un om intr-un moment dificil al vietii sale. Pana la un punct am fost foarte de acord cu implicarea mea directa si activa in comunitate, sustinand cazuri sociale importante.La un moment dat am fost chiar entuziasmata de proiectele sociale in care ma puteam implica. Am participat, incepand de acum cativa ani, la emisiuni-teleton (cu telefoane in direct) pentru colectarea de fonduri pentru anumite cazuri sociale. Apoi, am fost asaltata de cereri pentru spectacole de caritate, cate 7-8 pe an, spectacole unde trebuia sa-mi platesc transportul si chiar sa fac mici donatii. Am acceptat cu mare bucurie. Dupa aceea au urmat serii de emisiuni la anumite televiziuni, unde am fost rugata sa fac donatii financiare, sau de alta natura pentru diverse cauze, mai mult sau mai putin grave. Dupa toata aceasta perioada, in care pur si simplu simt ca s-a facut exces de bunavointa si bunatatea mea, cred cu tarie ca a sosit momentul sa zic clar si raspicat: am obosit, vreau sa ma opresc. Sunt dezamagita pentru ca pe nimeni nu intereseaza niciodata etapele prin care eu trec, situatiile pe care am fost nevoita sa le depasesc singura. Nimeni nu stie si pe nimeni nu intereseaza, cu exceptia presei de scandal, ca si eu am problemele mele personale, ca am si eu greutati. Nimeni nu ma ajuta niciodata sa le rezolv, mai mult chiar, nimeni nu stie si nici nu vrea sa afle cum le rezolv si cum le depasesc. Cu mare tristete in suflet, trebuie sa recunosc faptul ca am impresia ca, cersitul, care in multe orase este interzis, beneficiaza de oficializare prin unele ONG-uri sau camasile albe. Pur si simplu dintr-o data nu ma simt la fel de fericita ca la inceput; oare de ce? Pacat, mare pacat…:(”, șia povestit Ileana Ciuculete, care ulterior nu a mai scris nimic pe blog.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit marţi, 14 martie, la vârsta de 59 de ani.

Citește și:

Drama neștiută a regretatei Ileana Ciuculete: „Murea singură dacă...”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close