Antena 3 CNN Show Tabloid Veste uriașă despre Victor Slav și Anda Adam! Povestea lor inspiră mii de români

Veste uriașă despre Victor Slav și Anda Adam! Povestea lor inspiră mii de români

Veste uriașă despre Victor Slav și Anda Adam! Povestea lor inspiră mii de români
Sursa foto: Foto: facebook/Anda Adam/Victor Slav
11 Apr 2016   •   13:19

Totul a început în  2007, când Victor a luat un credit în valoare de 170.000 de franci elveţieni de la o bancă din Bucuresti. Cu banii, el a cumparat un apartament, în care a rămas Anda, după despărţirea de acesta. Între timp francul elveţian a ajuns de la 2,3 lei la 4,1 lei, iar ratele au ajuns la  1.000 de euro pe lună.

Anda a încercat să rezolve problema, însă nu a putut fără Victor, care în cele din urmă a învins banca. Anda Adam continuă să plătească întreținerea pe numele fostului ei iubit, Victor Slav, titularul creditului pentru casa în care artista locuiește cu familia ei. Asta în timp ce Victor se află în imposibilitatea de a face un nou credit, pentru o casă a lui.

„Admite în parte acţiunea. Constată caracterul abuziv şi nulitatea absolută parţială a clauzei stipulate la art. 5.1 din Contractul de credit nr. XXX/07.12.2007, respectiv prevederea contractuală referitoare la modificarea dobânzii în funcţi0e de variaţia marjei, conform deciziei băncii. Obligă pârâta să recalculeze dobânda datorata de reclamant, începând cu luna iulie 2008 până în prezent, conform formulei stabilite iniţial prin contractul de credit, Libor la 3 luni + marja de 4,3 puncte procentuale şi să emită un nou grafic de rambursare în consecinţă. Obligă pârâta să restituie reclamantului sumele încasate în plus, cu titlul de dobândă, de la data incheierii contractului de credit până în prezent, ca urmare a modificării dobânzii curente în funcţie de variaţia marjei, conform deciziei băncii, peste valoarea de 4,9 puncte procentuale pe an. Respinge celelalte pretenţii ale reclamantului ca neîntemeiate”, se arată în hotărârea Triubunalului Bucureşti.

Sursa: libertatea.ro

×
Subiecte în articol: Victor slav anda adam
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close