Antena 3 CNN Show Tabloid Victoraş Micula rupe tăcerea despre căsătoria cu Vica Blochina: "Am râs de femeie - eu am 20 de ani, ea are 50''

Victoraş Micula rupe tăcerea despre căsătoria cu Vica Blochina: "Am râs de femeie - eu am 20 de ani, ea are 50''

Victoraş Micula rupe tăcerea despre căsătoria cu Vica Blochina: "Am râs de femeie - eu am 20 de ani, ea are 50''
Sursa foto: sursa: cancan.ro
13 Iul 2016   •   09:29

Victoraş Micula a rupt tăcerea despre ”căsătoria” cu Vica după ce a petrecut împreună cu fosta amantă a lui Piţurcă la mare. El neagă că ar avea vreo treabă cu blonda, scrie cancan.ro.

Victoraş a declarat că Vica este prea bătrână pentru el. ”Sunt la mare, la Mamaia, de mai bine de o lună, mă cam plictisesc. M-a sunat Vica să bem o cafea, aşa că m-am dus. Eu am cunoscut-o la o emisiune, mi-a luat un interviu. Făceam mişto de ea că nu ştie limba română, mi-am bătut joc de ea”, spune Victoraş “Futtifresh” Micula.

Puştiul a mai declarat că nu-l interesează Vica şi că nu este atras de ea. ” Nici Piţurcă n-o mai ia la 60 de ani, dar cum să o iau eu?! E bătrână, eu am 20 ani, ea 40. Nu-mi trebuie, nu mă interesează”.

Una dintre cele mai “fierbinţi perechi” a ieşit în evidenţă zilele acestea, atunci când nimeni altul decât Victoraş “Futtifresh” Micula a devenit mai protector cu Vica Blochina decât şi-ar fi dorit blondina.

×
Subiecte în articol: VICA BLOCHINA
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close