Antena 3 CNN Show Ultimele tendinţe - miresele poartă rochii albe şi crem din dantelă şi satin. Mirii poartă costume din mătase naturală

Ultimele tendinţe - miresele poartă rochii albe şi crem din dantelă şi satin. Mirii poartă costume din mătase naturală

Ultimele tendinţe - miresele poartă rochii albe şi crem din dantelă şi satin. Mirii poartă costume din mătase naturală
Sursa foto: Foto: yw116gox.blogspot.com
14 Ian 2012   •   20:18

Anul acesta mirii şi miresele trebuie să respecte câteva reguli dacă vor să arate impecabil în ziua nunţii. Pentru ELE, creatorii de modă au gândit rochii albe şi crem, din dantelă şi satin. Pentru EI, costume din mătase naturală şi papioane. Comercianţii vin în ajutorul cumplurilor cu preţuri bune, de criză.

Dantelă, satin, organza. Acestea sunt materialele folosite anul acesta pentru rochiile de mireasă. Dacă în anii trecuţi, domnişoarele îndrăzneau să poarte rochii roşii sau negre, în 2012 creatorii de modă au revenit la clasic. Ţinutele trebuie să fie albe sau crem. Nu se mai poartă rochiile încărcate cu sute de strasuri. Simplitatea e la modă anul acesta.

Simona şi-a găsit rochia în mai puţin de două ore. A ales o ţinută din dantelă, simplă şi la un preţ acceptabil: puţin peste 2 mii de lei. Comercianţii nu-şi mai permit să ceară mult pentru o rochie de mirească pentru că riscă să rămâne cu marfa nevândută. Românii sunt mai cumpătaţi, chiar şi atunci când vine vorba despre ţinutele de nuntă.

Dacă doamnele trebuie să evite strasurile, domnii au voie să le poarte.

Un costum lucrat manual, din mătase naturală, sau brodat cu pietre swarovski costă peste o mie de euro. O ţinută completă puteţi găsi la primul târg de profil de anul acesta, deschis în Capitală.

×
Subiecte în articol: rochii miri moda
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close