Antena 3 CNN Sport 5 reguli esențiale atunci când joci la pariuri live (P)

5 reguli esențiale atunci când joci la pariuri live (P)

Dacă vrei să încerci în următoarea perioadă și distracția oferită de pariurile live, află că acestea, spre deosebire de pariurile antepost, vin cu o serie de particularități, ce atrag după sine reguli esențiale de care să ții cont.

5 reguli esențiale atunci când joci la pariuri live (P)
Sursa foto: pexels.com
de Georgiana Adam    |    10 Dec 2020   •   19:10

Mizarea pe evenimente aferente unor pariuri live implică: atenție la modul în care evoluează meciurile, viteză de reacție, o doză de inspirație și, bineînțeles, puțin noroc. Despre cum se joacă la pariuri live discutăm chiar acum împreună:

Regula 1: Trebuie să ai un money management foarte bun

Pariurile live au o dinamică aparte, ce te poate determina să iei decizii cât mai rapide, cu o viteză de reacție mare. În aceste condiții, poți fi mai degrabă atent să “prinzi” o cotă încă valabilă, decât să mizezi o pondere sigură din bugetul tău alocat pentru pariuri. Atunci când joci la pariuri live, poți efectua depuneri multiple în cazul unor pierderi rapide, de aceea, este mult mai ușor sa accesezi fonduri ce nu sunt destinate activității de pariere. Îți recomandăm să aloci o sumă fixă pentru această distracție și să plasezi mize limitate la un plafon fix, pentru fiecare tip de pariu live: pariuri live la tenis, pariuri live la fotbal, pariuri live la volei etc.

Regula 2: Pariază pe cât mai multe meciuri cu streaming live

Platforme de pariuri live precum Betano îți permit să urmărești în direct meciurile pe care pariezi live, îmbinând astfel pasiunea pentru sport cu adrenalina pe care ți-o poate oferi acest tip de activitate. Urmărirea în direct a unui meci poate garanta suficiente informații, privind forma unui sportiv sau a unei echipe, pentru a putea lua o decizie inspirată, privind plasarea unui pariu live. Dacă în cazul pariurilor antepost, analizarea în detaliu a datelor puse la dispoziție de site cântărește foarte mult pentru validarea unui bilet, studierea live a formei jucătorului / echipei de care ești interesat te poate convinge să iei cele mai inspirate decizii de pariere.

Regula 3: Pariază doar pe evenimentele sportive familiare

Ofertele de pariuri live îți pot oferi liste întregi de pariuri, din sporturi variate, pe care le poți urmări în direct în orice moment al zilei. De pe laptop sau dispozitivele tale mobile, ești conectat non-stop la acest tip de distracție. Dar poți fi astfel tentat să pariezi, chiar dacă nu cunoști absolut niciun detaliu esențial despre evenimentul sportiv respectiv. Este indicat să pariezi doar pe meciuri / echipe / competiții pe care le înțelegi și pe care le-ai mai urmărit live și în trecut. De exemplu, o echipă poate obișnui să deschidă repede scorul, apoi să eșueze în a menține un scor favorabil, așadar, un pariu în favoarea sa la 1:0 poate fi riscant. Fii cât mai bine documentat, atunci când pariezi live, studiind în detaliu datele și informațiile de care dispui (vezi categoria “Statistici” de pe site-ul Betano).

Regula 4: Evită să pariezi pentru a recupera sume pierdute

Evită să abordezi astfel subiectul mai puțin plăcut al pierderii unui bilet, mai ales în cazul acestei categorii de pariuri. Unii obișnuiesc să parieze live de la game la game, sperând că următoarele puncte vor fi favorabile pentru cel pe care au mizat, pentru a recupera pierderile suferite anterior. Însă chiar și un jucător de top poate pierde o serie de game-uri consecutive, indiferent de rezultatul final sau de poziția sa în clasamentul ATP. Succesul din spatele pariurilor live se bazează pe răbdare și asumarea pierderilor. Jocul la “recuperare” te expune în fața unor riscuri pe care nu le poți controla, pe intervale mici de timp, riscând astfel să pierzi după un game o pondere importantă a buget pentru pariuri.

Regula 5: Este important să știi când să te oprești

Este una dintre cele mai greu de aplicat reguli, însă extrem de vitală pentru bugetul tău și starea ta mentală. Nerespectarea acesteia este principalul motiv pentru care poți avea un money management defectuos. Dacă inspirația de moment nu ți-a oferit rezultatele scontate, nu este o tragedie. În fond, pariurile trebuie să reprezinte pentru tine un motiv de distracție, nu unul de îmbogățire. Evită să pariezi impulsiv și așteaptă ca starea ta să revină la un nivel ce nu determină decizii de joc pe care le poți controla mai târziu. Dacă simți un real disconfort atunci când te oprești din pariat și te gândești din ce în ce mai mult la reluarea acestei activități, îți recomandăm să iei cât mai din timp legătura cu un specialist, ce îți poate oferi ajutor de specialitate.

Respectă aceste reguli pentru mizarea pe pariuri live din fotbal, tenis, handbal, volei, baschet și alte sporturi din întreaga lume, ținând cont în permanență de faptul că trebuie să pariezi pentru a te simți bine în timpul liber, nu pentru a te îmbogăți subit!

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close