Antena 3 CNN Sport ”Familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. E foarte puțin” | Adrian Mititelu Jr., nevoit să trăiască în ”sărăcie”, în urmă cu câțiva ani

”Familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. E foarte puțin” | Adrian Mititelu Jr., nevoit să trăiască în ”sărăcie”, în urmă cu câțiva ani

Adrian Mititelu Jr., băiatul finanțatorului de la FC U Craiova, a declarat că a fost nevoit să trăiască, în urmă cu ceva timp, cu 3.000 de euro pe lună, împreună cu familia lui.

”Familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. E foarte puțin” | Adrian Mititelu Jr., nevoit să trăiască în ”sărăcie”, în urmă cu câțiva ani
Sursa foto: Arhivă Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2024   •   11:10

În cadrul unui interviu, Adrian Mititelu Jr. a spus mai că el și ceilalți cinci membri ai familiei au fost nevoiți, pentru o perioadă de câțiva ani, să trăiască ”în sărăcie”, cu un buget de numai 3.000 de euro pe lună.

Acum, fiul patronului din Superliga a dat uitării acea perioadă și a trecut de la ”sărăcia” de a trăi cu 3.000 de euro pe lună alături de familie la o adevărată viață de nabab, în SUA, unde își face fiecare moft.

Citește și: Încă o lovitură pentru patronul echipei FC Universitatea Craiova. Mititelu a mai primit o condamnare într-un alt dosar

”Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF, când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr., în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acum, tânărul își permite să-și facă toate poftele. După ce a apărut la volanul unui Lamborghini Urus Mansory, bolid impresionant, care costă peste 500.000 de euro, Adrian Mititelu Jr. și-a achiziționat un Mercedes G63 AMG Brabus 850 Widestar, tot în valoare de 500 de mii de euro.

×
Subiecte în articol: adrian mititelu jr
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close