Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ana Maria Brânză, după ce a fost desemnată cea mai bună spadasină în 2013: Premiul meu este al nostru!

Ana Maria Brânză, după ce a fost desemnată cea mai bună spadasină în 2013: Premiul meu este al nostru!

Ana Maria Brânză, după ce a fost desemnată cea mai bună spadasină în 2013: Premiul meu este al nostru!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de G.S.    |    30 Noi 2013   •   13:24
Sportiva Ana Maria Brânză, care a fost desemnată cea mai bună spadasină a anului 2013 la Congresul Federaţiei Internaţionale de Scrimă de la Paris, a dedicat acest trofeu fanilor săi, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.
"Premiul meu este al nostru. Vă mulţumesc!", a scris sportiva pe Facebook, într-un mesaj în care a postat şi mai multe fotografii de la festivitatea organizată la Paris de Federaţia Internaţională de Scrimă.
Ana Maria Brânză, locul 1 în clasamentul federaţiei de specialitate, a primit, la Paris, trofeul pentru cea mai bună spadasină în 2013. În acest an, Brânză a fost campioană europeană la individual, vicecampioană europeană cu echipa, ambele medalii fiind cucerite la Zagreb, şi medaliată cu bronz la CM de la Budapesta, tot cu echipa.
 

×
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close