Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România, învinsă categoric de Franța la Campionatul Mondial de handbal feminin

România, învinsă categoric de Franța la Campionatul Mondial de handbal feminin

România, învinsă categoric de Franța la Campionatul Mondial de handbal feminin
08 Dec 2017   •   20:45

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă clar de Franţa, cu scorul de 26-17 (17-7), vineri seara, la Trier, în ultimul meci al tricolorelor în Grupa A a Campionatului Mondial din Germania. 

---

Știre inițială

Naţionala feminină de handbal a României a câştigat Grupa A din cadrul Campionatului Mondial din Germania, după ce a învins Angola cu scorul de 27-24, iar Spania şi Franţa au terminat la egalitate, 25-25, în ultimul meci de joi. 

România are maximum de puncte, opt, şi nu mai poate fi întrecută, chiar dacă va pierde ultimul joc, vineri, contra Franţei. În optimi, tricolorele vor juca împotriva echipei clasate pe locul al patrulea în Grupa B, Cehia sau Ungaria, care vor avea meci direct vineri. 

Extrema dreapta Carmen Martin (ex-CSM Bucureşti), care joacă la Nice (Franţa), a marcat golul prin care Spania a smuls egalul, în ultimele secunde ale partidei cu Franţa. Ibericele au condus în prima repriză şi la patru goluri, 8-4, dar ''Les Bleues'' au egalat, au avut 11-9, iar la pauză avantajul franţuzoaicelor a fost de un gol, 11-10. În partea secundă, Franţa a avut patru goluri în plus pe tabelă la un moment dat, 17-13, dar Spania s-a apropiat pe final şi a reuşit să obţină egalul (25-25). 

Polonia, care învingea clar România recent la Trofeul Carpaţi, a ratat calificarea în optimi, după eşecul cu Ungaria, 28-31. 

PROGRAMUL COMPETIȚIEI pentru românce.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close